Köpvillkor

Här hittar du köpvillkoren för Mjölbyshoppen.

När du genomför ett köp i Mjölbyshoppen accepterar du villkoren.

Återköp och byten

Vi hoppas såklart att du skall vara nöjd med ditt köp men om du skulle ångra dig så har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige.

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat/oöppnat skick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt returnera även varans originalförpackning. Var rädd om varan, vik ihop varsamt och emballera den oanvända varan väl innan du returnerar den.

Varan ska återlämnas oskadad och i nyskick.

När ångerrätten inte gäller

När er beställning är skickad från oss avsäger vi oss ångerrätten, eftersom din order produceras individuellt efter beställning

Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel.

Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden.

Fel på varan

Om du upptäcker ett fel på varan och vill reklamera den så kontakta oss på info@tidywebshop.se innan du skickar tillbaka varan. Detta för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt. Viktigt är att du skriver/har tillgång till både ordernummer så vi lättare kan hjälpa dig. Vid defekt på varan ersätter vi dig även för returfrakten.

Återbetalning

Ni som kund har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag vi mottagit ert meddelande. Ni som kund kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller tills dess att ni som kund lämnat bevis på att varan återsänts eller det som sker först. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto eller kreditering av faktura, ej kontant.

Personuppgifter

Alla personlig information som namn, adress, telefonnummer, mejladress osv som du lämnar in samband med din order är primärt till för att vi skall kunna genomföra köpet på bästa sätt. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra än de tredje parter som behövs för att kunna slutföra köp och leverans. Läs mer i integritetspolicyn.

Registrerad adress

Tidy Brands Group AB
Vattenkraftsvägen 11 L
13570 Stockholm
Org Nr: 559404-1303