Om oss

Mjölbypartiet grundades i och med valet 2014, men fick sitt verkliga genomslag år 2018 när Instagramkontot startades. Nu kan vi med stolthet säga att vi är ett av Sveriges allra största partier på sociala medier! Vår politik kan sammanfattas på följande sätt:

Vi är partiet för dig som älskar traktorer och dieselmuller, eller kanske helt enkelt bara är en gedigen snusare.

Mjölbyshoppen drivs i samarbete med TidyMerch AB. Mer information går att hitta i köpvillkoren.

Nedan följer några av våra styrelseledamöter, utan inbördes ordning.

Kaptenen

Kaptenen Mjölbypartiet

Kaptenen är diplomat och snusideolog. Kaptenen är bland annat känd för sina äventyr i Sydafrika, då han matade några ”luriga baggar” med Ettan lös.

Pelikanen

Pelikanen är grundare av snustekniken ”pelikanen”, vilket innebär att man har två prillor i överläppen och två i underläppen. Han är Mjölbypartiets ordförande och har således störst makt över den operativa verksamheten.

Diesel

Diesel Mjölbypartiet

Diesel fick sitt namn i och med sin dopceremoni. Det fanns inte tillgång till rent vatten. och man fick då istället använda diesel. Enligt egen utsago har Diesel aldrig fyllt tanken med något annat bränsle. Diesel propagerar dagligen för användandet av mer diesel.

Bävern

Bävern är fyrfaldig och regerande Mjölbywalk-mästare, som alltid imponerar med otroliga vinklar.

WhitePortion

WhitePortion Mjölbypartiet

WhitePortion är Mjölbypartiets snusforskare, som dagligen arbetar för att förbättra snusarnas rättigheter genom vetenskapliga studier.

240

240 Mjölbypartiet

240… Ja, vad ska man säga? Inte ens vi vet riktigt vad han sysslar med egentligen. Men dricka bärs, det kan han i alla fall.